MÄNNISKOR, PLANET, FRED OCH VÄLSTÅND

Som en global organisation med anställda på mer än 40 kontor över hela världen har CSC ett ansvar för att ha en positiv inverkan. Vi lever upp till det ansvaret genom vårt tydliga företagssyfte och vår starka intressentstyrning. Vi mäter vår framgång som företag inte bara genom vår förmåga att leverera värdefulla tjänster och produkter, utan också genom hur vi gynnar människor, samhället och vår planet. CSC inser att stöd för hållbara affärsmetoder skapar långsiktigt värde.

Vi strävar efter att skapa en bättre morgondag för alla. CSC är byggt på en grund som går ut på att ge tillbaka till våra lokalsamhällen. När vi går vidare som företag kommer vi att förbli orubbliga i vårt engagemang för offentlig service, eftersom service är en del av vårt DNA. Service – till våra medarbetare, partner, kunder och lokalsamhällen.

Det är vilka vi har varit, är och kommer att fortsätta att vara.

Genom att leva upp till våra värderingar om att vara genuina och uppmuntra lagarbete som en del av de tjänster vi erbjuder våra kunder och lokalsamhällen har vi valt fyra filantropiska grundpelare som vi baserar våra mål för hållbar utveckling på. Det är områden där vi kan ha en verkligt positiv inverkan på vår omvärld, inom miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning.

Se till att våra lokalsamhällen blomstrar

Vi är stolta att finnas i USA, Kanada, Europa och Asien och Stillahavsregionen, och vi investerar i ändamål och stiftelser som förbättrar de områden där våra medarbetare bor och arbetar.

Utveckla morgondagens arbetsstyrka

Dessa initiativ har sina rötter i vår strävan att hjälpa till att forma framtidens arbetsstyrka. De fokuserar på utbildning och kompetensutveckling genom mentorskap för ungdomar, medlemskap i utbildningsrelaterade styrelser och finansiellt stöd.

Stöd de frågor som betyder mest för våra medarbetare

CSC prioriterar de initiativ och frågor som är viktigast för anställda. Vi stöder de insatser våra medarbetare gör för att säkerställa största möjliga nytta.

Uppnå en miljömässigt säker verksamhetsmodell

Genom att minska vårt koldioxidavtryck och fatta miljövänliga beslut skapar vi en ljus framtid för alla

VÅRA ÅTAGANDEN

Lokala kontor över hela världen vidtar åtgärder för att främja hållbarhet inom miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning. CSC övervakar och vägleder lokalkontoren för att hjälpa dem att utföra dessa åtgärder och fastställer värderingar och mål på en global nivå. Ledarskapet stöder åtgärder för att främja hållbarhet inom miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning och prioriterar dem på strategisk nivå för att se till att CSC är ett målinriktat företag som levererar värde till sina anställda, kunder och lokalsamhällen.

We're ready to talk.

VI SER FRAM EMOT EN PRATSTUND

Våra specialister är redo att besvara dina frågor.



Högst 250 tecken.
* Obligatoriskt

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Ta reda på hur du avregistrerar dig från mejlutskick.